Push the Limit | Swim Challenge

Benefietavond

Bijzondere afsluiting van Kanaaloversteek bij Bluevents 

Afgelopen donderdag 29 augustus was het dan zover. Een roerige periode die twee jaar geleden begon met het idee het Kanaal tussen Dover en Calais over te zwemmen werd feestelijk afgesloten. Sponsoren, familie en vrienden kwamen bij elkaar bij Bluevents aan de 1e binnenhaven in Scheveningen om samen met ons het succes te vieren. Want niet alleen het doel het Kanaal te bedwingen hebben we gehaald, ook de doelstelling om €10.000,00 voor Spieren voor Spieren bij elkaar te brengen is ruimschoots overtroffen.

Uiteindelijk heb ik de cheque met het symbolische bedrag van mijn gezwommen tijd à € 11.019,30 overhandigd aan Alexander Nonnekes van Spieren voor Spieren. Ook Olivia, onze kleine ambassadrice en oud Olympiër Nick Driebergen waren aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. De sfeer zat er goed in. Alle lootjes voor de beschikbare prijzen werden verkocht en er werd flink geboden op een aantal topstukken tijdens de veiling.

Zonder de steun van mijn vrouw Ien en de meiden hadden we dit waarschijnlijk nooit tot zo’n groot succes kunnen maken. Niet alleen heeft zij mij onvoorwaardelijk gesteund tijdens de twee jaar voorbereiding, zij heeft er ook voor gezorgd dat we de ruim €10.000,00 gehaald hebben.

Iedereen die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen, BEDANKT!